Sivuston saavutettavuus

Pyrimme luomaan verkkosivustostamme esteettömän ja mahdollisimman saavutettavan riippumatta sivuston käyttäjän käytössä olevasta teknologiasta tai mahdollisista fyysisistä rajoitteista. Teemme edelleen työtä saavutettavuuden lisäämiseksi ja käyttökokemuksen helpottamiseksi sivustollamme. Sivuston jokaisen sivun vasemmassa ylälaidassa olevan esteettömyyssymbolin takana on asetuksia, joilla käyttäjä voi halutessaan mukauttaa sivustoa paremmin itselleen sopivaksi.

Täältä sivustolta löydät tietoa kansalaisopistoista myös muilla kielillä kuin suomeksi. Kattavampi infopaketti kansalaisopistoista vapaan sivistystyön oppilaitosmuotona on suomen ohella tarjolla ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Lyhyempi kuvaus opiskelusta on saatavilla pohjoissaameksi.

Lisäksi kerromme kansalaisopisto-opiskelusta myös selkosuomella.

Oheisten linkkien takaa pääset lisäksi käsiksi lyhyeen käytännönläheiseen kuvaukseen kansalaisopisto-opiskelusta Suomessa eniten puhutuilla vierailla kielillä:

Shqip / albania
عربية / arabia
中文 / kiina
سۆرانی / kurdi
فارسی / persia
Af-Soomaali / somali
ภาษาไทย / thai
Türkiye / turkki
Tiếng Việt / vietnam
Eesti keel / viro

Mikäli sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia tämän sivuston käyttöä koskien, voit olla meihin yhteydessä käyttämällä kaavaketta, jonka löydät osoitteesta https://forms.gle/rNBLibhSJQZPFDdA8.

Tarvittaessa löydät yhteystietomme alasivulta https://kansalaisopistojenliitto.fi/yhteystiedot/.

Skip to content