Kirjoita oma tarinasi

kurssit_yhteiskunta_pieniOsallistuitko kivalle kurssille?
Opitko jotain uutta?
Oletko löytänyt uuden harrastuksen tai kenties kokonaan uuden elämänsuunnan?
Onko järjestämälläsi kurssilla koettu upeita oppimisen hetkiä?

Kansalaisopistot.fi on sivusto, jossa kansalais- ja työväenopistojen opiskelijat ja opettajat kautta maan pääsevät ääneen. Haluamme levittää oppimisen iloa yhä laajemmalle ja keräämme oppimistarinoita kansalaisopistoista. Kaipaamme esimerkkejä kaikenlaisista kursseista ja kokemuksista – tavoitteenamme on tuoda näkyväksi koko kansalais- ja työväenopistojen kirjo.

Kirjoita oma tarinasi näillä sivuilla julkaistavaksi!
Kerro meille, mitä kansalaisopisto sinulle merkitsee!

Lähetä tarinasi Kansalaisopistojen liittoon osoitteella tiedottaja(at)kansalaisopistojenliitto.fi. Liitä mukaan omat yhteystietosi (nimi, opisto ja sähköpostiosoite riittävät). Ota kurssilta myös juttuusi sopiva valokuva. Mikäli kuvaat ihmisiä, pyydäthän heiltä luvan kuvan julkaisemiseen verkossa. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää tietokonetta jutun kirjoittamiseen, voit myös lähettää tarinasi postitse osoitteella Kansalaisopistojen liitto, Annankatu 12 A 15, 00120 Helsinki. Liitäthän tällöin mukaan puhelinnumerosi. Palkitsemme kirjoittajat Kansalaisopistot.fi-aiheisella t-paidalla tai kangaskassilla.

Pyrimme julkaisemaan kaikki saamamme tarinat. Pidätämme oikeudet toimituksellisiin muutoksiin. Tarkemmat ohjeet tekstin kirjoittamiseen löydät täältä. Voit myös kysellä lisäohjeita osoitteesta tiedottaja(at)kansalaisopistojenliitto.fi.

Skip to content