Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Yinjoogan lyhytkurssi, taso 1 (verkkokurssi)

perjantai 23.10. - perjantai 27.11.

Tuo jooga helposti kotiisi!Yin-jooga on rauhallinen, syvärentouttava, erityisesti faskioihin ja sidekudoksiin vaikuttava harjoitus. Harjoitus aktivoi parasympaattista hermostoa ja elvyttää ja palauttaa näin kehon ja mielen voimavaroja. Loppusyksyn-talven kurssilla teemme erityisesti tähän vuodenaikaan sopivia harjoituksia. Turvallisesti tuetuissa asennoissa rauhoitutaan useita minuutteja. Kurssi sopii hyvin niin aloittelijoille kuin aktiiviliikkujille. Taso I: Voit osallistuja tunnille ilman aiempaa joogakokemusta. Kehon jäykkyys ja (pienet) liikerajoitukset eivät estä osallistumista.

Kurssi toteutetaan Teams- sovelluksen kautta. Saat linkin sähköpostiisi jota klikkaamalla pääset suoraan tunnille. Osallistuja tarvitsee jooga- tai muu mukavan maton ja tietokoneen/älylaitteen internet-yhteydellä. Mikäli olet raskaana, ota ensin yhteys asiakaspalveluun. Halutessasi voit varata harjoitukseen apuvälineiksi myös ison tyynyn/tyynyjä / joogabolsterin sekä muutaman paksun kirjan/ joogatiilen.

Päivä ja kellonaika: Pe klo 17.00 – 18.00, yhteensä 6 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 30 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
perjantai 23.10.
Loppuu:
perjantai 27.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kirkkonummi/course.php?l=fi&t=8676

Järjestäjä

Kirkkonummen kansalaisopisto
Puhelin:
040 126 9312
Sähköposti:
pia.bjorkenheim@kirkkonummi.fi
Kotisivu:
https://www.kirkkonummi.fi/kansalaisopisto
Skip to content