Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Yinjooga, taso I (verkkokurssi)

perjantai 11.9. - perjantai 27.11.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.
Joogaa verkossa! Yinjooga on rauhallista ja syvävenyttävää joogaa, jossa keskitytään sidekudosten ja faskioiden venyttämiseen sekä vahvistamiseen avaten kireyksiä hengityksen avulla. Meditatiivinen harjoitus haastaa tekijän hiljentymään ja syventymään omaan itseensä! Kurssi sopii aloittelijoille sekä aktiiviliikkujille.

Yinjooga on rauhallista ja meditatiivista joogaa, jonka 2-10 minuutin pituisissa turvallisesti tuetuissa asanoissa keskitytään sidekudosten palauttamiseen ja vahvistamiseen avaten kireyksiä hengityksen avulla. Meditatiivinen harjoitus haastaa tekijän hiljentymään ja syventymään omaan kokemukseen. Harjoittelemme asanoihin mieltä juurruttaessamme myös tietoisen läsnäolon perusteita. Harjoitus säädellään itselle sopivaksi, joten se soveltuu kaiken ikäisille ja -kuntoisille notkeuteen ja sukupuoleen katsomatta. Monenlaiset kehon haasteet on mahdollista kiertää harjoituksessa opetustilasta löytyviä apuvälineitä käyttäen. Tavoitteena ei ole totinen tietynmuotoiseen asanaan pakottautuminen vaan asanat ovat apuvälineitä omaan kehoon ja olemiseen tutustumisessa. Kurssi sopii mainiosti myös aktiiviliikkujille palautumispäivän harjoitukseksi. Koska yinjoogassa emme tuota lainkaan lihaslämpöä, pukeuduthan harjoitukseen riittävän lämpimästi – villapaita, villasukat ja verkkarit on hyvä valinta!

Opetus toteutetaan videoyhteyden välityksellä. Tarkemmat ohjeet saat opettajalta noin viikkoa ennen kurssin alkua

Taso I: Voit osallistuja tunnille ilman aiempaa kokemusta joogaharjoittelusta eli sopii kaikentasoisille joogaajille. Kehon jäykkyys ja (pienet) liikerajoitukset eivät estä osallistumasta tunnille.

Ilmoittautuminen avautuu opiston Ilmonet.fi sivulla ti 11.08.2020 klo 13:00
Kurssitunnus: V201412
Väline: Opiskelijalla on oltava oma sähköposti, tietokone/mobiililaite, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.
Lisätiedot: Pukeudu riittävän lämpimästi, esim. villasukat ja villapaita.
Pe klo 18:30 – 20:00 (12 krt, 24 t)
Kurssimaksu: 84 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
perjantai 11.9.
Loppuu:
perjantai 27.11.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V201412

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content