Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Yinjooga, syksy (OS) (verkkokurssi)

tiistai 8.9. - tiistai 8.12.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Joogaa kotona Zoom-verkko-opiskelualustaa käyttäen tietokoneella/tabletilla/ älypuhelimella. Saat ohjeet Zoomin käyttöön ennen kurssin alkua. Yinjoogassa antaudutaan olemaan pitkäkestoisesti eri asennoissa, joka huoltaa kehoa ja mieltä. Ei edellytä aiempaa kokemusta. Harjoitus tapahtuu oman kehon ehdoilla soveltuen miehille ja naisille. Ei tuntia 3.11.

Kurssimaksuun on mahdollista saada opintoseteliavustusta. Tutustu opintoseteliavustukseen ja sen hakuun opiston Opistopalvelut.fi-sivuilla.

Tarvitset verkko-opiskelua varten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä toimivan nettiyhteyden ja sähköpostiosoitteen. Pöytätietokoneeseen tarvitset webkameran ja kuulokkeet tai kaiuttimet. Opisto ei vastaa häiriöistä opiskelijan nettiyhteyksissä.

Kurssilla käytettävä etäopetusalusta ilmoitetaan myöhemmin. Ennen kurssia saat sähköpostitse opiskeluohjeet sekä mahdolliset opastusajat etäopetusalustan testaamiseen.
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi verkkokurssille.

Päivä ja kellonaika: Ti klo 18.10 – 19.10, yhteensä 12 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 38 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 8.9.
Loppuu:
tiistai 8.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/ekko/course.php?l=fi&t=7536

Järjestäjä

Etelä-Karjalan kansalaisopisto EKKO
Puhelin:
044 566 4553
Sähköposti:
toimisto@ekko.fi
Kotisivu:
http://ekko.fi/
Skip to content