Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Verkkolukupiiri

keskiviikko 9.9. - keskiviikko 2.12.

Avoin kirja ja taustalla kirjapino.

Kiinnostaako yhteisöllinen lukeminen? Kaipaatko lukuvinkkejä? Haluatko jakaa lukukokemuksesi muiden kirjallisuudesta kiinnostuneiden kanssa? Lukeminen tuottaa iloa, hyvää mieltä, avartaa ajattelua ja sen avulla voi sujahtaa uusiin maailmoihin. Jaettu lukukokemus on moninkertainen ilo.

Verkkolukupiirissä luetaan yhdessä kaikenlaista kirjallisuutta runoista tietokirjoihin. Otamme käsittelyyn uuden kirjan kerran kuukaudessa. Saat luvussa olevaan kirjaan liittyviä pohdintavihjeitä, tehtäviä ja oheismateriaalia ja pääset jakamaan oman kokemuksesi muiden kanssa. Kurssi on mahdollista suorittaa missä ja milloin vain oppimisalustalta löytyvien tehtävien avulla. Osallistuminen ei vaadi erityistä digiosaamista. Riittää, että sinulla on käytettävissäsi tietokone tai älylaite, verkkoyhteys ja sähköpostiosoite sekä avoin mieli.

Kokoontumisajat: ke klo 18.00-19.30  (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 18,70 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 9.9.
Loppuu:
keskiviikko 2.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/salo/course.php?l=fi&t=9393

Järjestäjä

Salon kansalaisopisto
Puhelin:
02 778 4561
Kotisivu:
https://www.salo.fi/paivahoitojakoulutus/kansalaisopisto/
Skip to content