Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Venyttely (verkkokurssi)

torstai 8.10. - torstai 3.12.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Tervetuloa mukaan venyttelytunnille. Livetunnille voit osallistua joka torstai klo 11.00-11.45 tai tehdä harjoituksen milloin sinulle parhaiten sopii, jokainen tunti tallennetaan ja on kurssilaisten käytettävissä 7.12.2020 saakka.

Lyhyt alkuverryttely valmistaa lihakset venyttelyihin ja avaan liikeratoja. Pitkäkestoiset venytykset tuovat liikkuvuutta ja hyvää oloa. Tunnit pidetään Teams-live ohjelman kautta. Ennen ensimmäistä kertaa saat sähköpostiisi ohjeet, kuinka toimia. Jotta pääset tunneille saat joka kerta viimeistään tuntia ennen tunnin alkua linkin sähköpostiisi, jolla pääset osallistumaan. Kotioloissa jumpatessa kiinnitä huomiota turvallisuuteen. Raivaa riittävästi tilaa ja ota tarvittaessa matot pois lattialta.

Päivä ja kellonaika: To klo 11.00 – 11.45, yhteensä 8 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 28 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 8.10.
Loppuu:
torstai 3.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/oulunkansalaisopisto/course.php?l=fi&t=14703

Järjestäjä

Vuolle Opisto
Puhelin:
08 555 4060
Sähköposti:
opisto@vuolleoulu.fi
Kotisivu:
https://vuolleoulu.fi/opisto/
Skip to content