Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Venyttely senioreille, taso 1A, verkko-opetus (verkkokurssi)

maanantai 7.9. - maanantai 7.12.

Seniori-ikäisiä ihmisiä jumppaamassa käsipainot kädessä.
Tunneilla venyttelemme koko kehon läpi rauhallisin venytyksin.
Kurssilla venyttelemme erilaisin menetelmin koko kehon lihaksistoa. Tavoitteenmme on vetreyttää kireitä lihaksia, parantaa selkärangan ja nivelten liikkuvuutta sekä rentouttaa mieltä. Ennakko-osaamista ei tarvita.

Taso 1A: Kurssi on fyysisesti helppo. Sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia, joihin ei tarvita aiempaa kokemusta lajista.

Väline: Oppimisalustana käytetään Blackboard Collaboratea. Pääset mukaan kurssille linkin kautta, joka lähetetään spostiisi ennen kurssin alkua. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Liikunnan verkko-opetuksessa tarvitset tilaa liikkumiseen, jumppamaton kehonhuoltotunneille ja kurssin mukaan mahdollisesti muita välineitä. Opettaja tiedottaa lisää.
Ohjeet ja linkin verkko-opetukseen saat 3 päivää ennen kurssin alkua. Jos ilmoittaudut mukaan 3.9 jälkeen, niin ota yhteyttä tyovaenopisto.liikunta@omnia.fi
Päivä ja kellonaika: Ma klo 14:45 – 15:45, yhteensä 12 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 31 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 7.9.
Loppuu:
maanantai 7.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E202267

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content