Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Venäjän kevätalkeiden jatko kodin lämmössä, taso A1+ (verkkokurssi)

tiistai 15.9. - tiistai 8.12.

Venäjän kielen aakkoset.

Kurssi sinulle, joka jo joskus olet aloitellut venäjän opiskelua eli osaat jo muutamia sanoja sekä lukea kyrillisiä kirjaimia. Hyppää mukaan seikkailuun venäjän kielen ja venäläisen kulttuurin pariin – tänä syksynä mukavasti oman kodin lämmöstä etäopiskeluna! Ateljee-oppikirjassa eivät seikkaile keksityt hahmot, vaan me itse. Aiheinamme ovat muun muassa tärkeät sanat ja fraasit, tutustuminen, itsestä, perheestä ja ystävistä keskusteleminen, asuinpaikasta kertominen, tien kysyminen ja neuvominen, kahvilassa asiointi ja vapaa-ajan vietto. Opimme venäjää rennossa, iloisessa ilmapiirissä ottamalla kielen alusta alkaen aktiiviseen käyttöömme yhdessä tekemällä.

Huom! Kurssi edellyttää kyrillisten kirjainten tuntemusta.

Kurssin tavoite: Tutustua venäjän kieleen, oppia sen alkeita ja kartuttaa sanavarastoa sekä lisätä Venäjän maan- ja kulttuurintuntemusta (sekä tavoista ja perinteistä että esimerkiksi venäläisen musiikin, kirjallisuuden yms. tuntemusta).

Väline: Etäopetus tapahtuu reaaliaikaisesti verkossa videopuheluyhteyden välityksellä. Opiskelijalla on oltava kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone/mobiililaite, internet-yhteys, selain (Google Chrome suositeltavin), oma sähköposti ja yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot. Opiskelija saa ohjeet ja liittymislinkin sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Hinta: Syksy 52,00 €

Alkaa: Ti 15.09.2020 klo 18:00 – 19:30
Päättyy: Ti 08.12.2020 (12 krt, 24 t)

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 15.9.
Loppuu:
tiistai 8.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202107

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content