Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Venäjän alkeiden jatko aamuvirkuille, taso A1+ (verkkokurssi)

15.9.2020 - 23.2.2021

Venäjän kielen aakkoset.

Hyppää mukaan jatkamaan syksyllä 2019 aloittamaamme seikkailua venäjän kielen ja venäläisen kulttuurin parissa! Ateljee-oppikirjassa eivät seikkaile keksityt hahmot, vaan me itse. Opimme venäjää rennossa, iloisessa ilmapiirissä – mukavasti omalta kotisohvalta -, ottamalla kielen alusta alkaen aktiiviseen käyttöömme yhdessä tekemällä. Uudet opiskelijat tervetulleita mukaan: kurssi sopii myös aiemmin muita oppikirjoja opiskelleille.

Ei opetusta 13.10.

Kurssin tavoite: Tutustua venäjän kieleen, oppia sen alkeita ja kartuttaa sanavarastoa sekä lisätä Venäjän maan- ja kulttuurintuntemusta (sekä tavoista ja perinteistä että esimerkiksi venäläisen musiikin, kirjallisuuden yms. tuntemusta).

Väline: Etäopetus tapahtuu reaaliaikaisesti verkossa videopuheluyhteyden välityksellä. Opiskelijalla on oltava kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone/mobiililaite, internet-yhteys, selain (Google Chrome suositeltavin), oma sähköposti ja yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot. Opiskelija saa ohjeet ja liittymislinkin sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Päivä ja kellonaika: Ti klo 09:15 – 10:45 (12 krt, 24 t)

Kurssimaksu: 52 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 15.9.
Loppuu:
23.2.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V201336

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content