Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Venäjän aakkoset verkossa, syksy (OS) (verkkokurssi)

perjantai 30.10. klo 08:00 - perjantai 4.12. klo 17:00

Venäjän kielen aakkoset.

Kevyt kosketus venäjän alkeisiin. Opit tunnistamaan ja kirjoittamaan kyrilliset aakkoset. Harjoittelemme myös venäjän ääntämistä sekä joitakin arkielämän ilmauksia. Opetuskertoihin sisältyy 45 min. online-opetusta; toinen tunti on ”virtuaalinen teehuone” eli monimuotoista verkkotyöskentelyä yhdessä tai omaan tahtiin. Oppimateriaali opettajalta. (Taitotaso A1).

Kurssimaksuun on mahdollista saada opintoseteliavustusta. Tutustu opintoseteliavustukseen ja sen hakuun opiston Opistopalvelut.fi-sivuilla.

Tarvitset verkko-opiskelua varten tietokoneen,  tabletin tai älypuhelimen sekä toimivan nettiyhteyden ja sähköpostiosoitteen. Pöytätietokoneeseen tarvitset webkameran ja  kuulokkeet tai kaiuttimet. Opisto ei vastaa häiriöistä opiskelijan  nettiyhteyksissä.

Kurssilla käytettävä etäopetusalusta  ilmoitetaan myöhemmin. Ennen kurssia saat sähköpostitse opiskeluohjeet sekä mahdolliset opastusajat etäopetusalustan testaamiseen.
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi verkkokurssille.

Päivä ja kellonaika: Pe: 17.15 – 18.45, yhteensä 6 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 29 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
perjantai 30.10. klo 08:00
Loppuu:
perjantai 4.12. klo 17:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/ekko/course.php?l=fi&t=7544

Järjestäjä

Etelä-Karjalan kansalaisopisto EKKO
Puhelin:
044 566 4553
Sähköposti:
toimisto@ekko.fi
Kotisivu:
http://ekko.fi/
Skip to content