Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Venäjä, taso A2+ Kafe Piter 2 kodin lämmössä (verkkokurssi)

maanantai 14.9. - maanantai 7.12.

Venäjän kielen aakkoset.

Tervetuloa jatkamaan venäjän perusteiden opiskelua syksyn kiehtovien teemojen parissa: teatteri, elokuvat, opiskelu ja kirjallisuus! Tänä syksynä opiskelemme käytännönläheisiä puhetilanteisiin painottuvia tekstejä ja perusrakentieita ja -sanastoa monipuolisten työskentelytapojen ja harjoitusten avulla mukavasti oman kodin lämmössä etäopetuksena – kuitenkaan vastavuoroista suullista harjoittelua pareittain ja pienryhmissä unohtamatta!

Ei opetusta 12.10.

Normaalisti ryhmä on kokoontunut Pakkalassa Pointin Oppimis- ja informaatiotalossa, mutta tämän syksyn kokeilemme etäopiskelua. Kevätkauden opetusmuodon suhteen teemme päätöksen syksyn kokemusten ja tilanteen perusteella.

Kurssin tavoitteet: Vahvistaa venäjän kielen perusteiden hallintaa ja kartuttaa sanavarastoa sekä lisätä Venäjän maan- ja kulttuurintuntemusta (sekä tavoista ja perinteistä että esimerkiksi venäläisen musiikin, kirjallisuuden ja elokuvan tuntemusta)

Kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille venäjän kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille, jotka ovat edenneet opiskeluissaan A2-tasolle (ja jo opiskelleet Kafe piter 2-kirjan kappaleita 1-6 tai omaavat vastaavat tiedot). Sopii myös joskus aiemmin venäjää opiskelleille, jotka haluavat verrytellä ja aktivoida jo aiemmin oppimiaan taitojaan.

Väline: Etäopetus tapahtuu pääasiallisesti reaaliaikaisesti verkossa videopuheluyhteyden välityksellä. Opiskelijalla on oltava kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone/mobiililaite, internet-yhteys, selain (Google Chrome suositeltavin), oma sähköposti ja yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 19:00 – 20:30 (12 krt, 24 t)

Kurssimaksu: 52 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 14.9.
Loppuu:
maanantai 7.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V201878

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content