Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Venäjä, taso A2+/B1 Kafe Piter 2 loppuun kodin lämmössä (verkkokurssi)

maanantai 14.9. - maanantai 7.12.

Venäjän kielen aakkoset.

Tänä syksynä opiskelemme Kafe Piter 2-oppikirjan päätökseen monipuolisten työskentelytapojen ja harjoitusten avulla mukavasti oman kodin lämmössä etäopetuksena – kuitenkaan vastavuoroista suullista harjoittelua harjoittelua pareittain ja pienryhmissä unohtamatta! Aiheinamme ovat mm. perhe, suku, sähköpostin ja kirjeen kirjoitaminen, mielipiteen ilmaiseminen ja juhlat.

Ei opetusta 12.10.

Kielioppiaiheina mm. possessiiviset adjektiivit, pronomini свой, vuosiluvut, tarkat kellonajat, lyhyet adjektiivit, demonstratiivipronominien taivutus, relatiivipronominit, ja -ся-verbit.

Normaalisti ryhmä on kokoontunut Pakkalassa Pointin Oppimis- ja informaatiotalossa, mutta tämän syksyn kokeilemme etäopiskelua. Kevätkauden opetusmuodon suhteen teemme päätöksen syksyn kokemusten ja tilanteen perusteella.

Kurssin tavoitteet: Vahvistaa venäjän kielen perusteiden hallintaa ja kartuttaa sanavarastoa sekä lisätä Venäjän maan- ja kulttuurintuntemusta (sekä tavoista ja perinteistä että esimerkiksi venäläisen musiikin, kirjallisuuden ja elokuvan tuntemusta)

Kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille venäjän kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille, jotka ovat edenneet opiskeluissaan A2-tasolle (ja jo opiskelleet Kafe piter 2-kirjan kappaleita 1-13 tai omaavat vastaavat tiedot). Sopii myös joskus aiemmin venäjää opiskelleille, jotka haluavat verrytellä ja aktivoida jo aiemmin oppimiaan taitojaan.

Väline: Etäopetus tapahtuu pääasiallisesti reaaliaikaisesti verkossa videopuheluyhteyden välityksellä. Opiskelijalla on oltava kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone/mobiililaite, internet-yhteys, selain (Google Chrome suositeltavin), oma sähköposti ja yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 17:15 – 18:45 (12 krt, 24 t)

Kurssimaksu: 52 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 14.9.
Loppuu:
maanantai 7.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202106

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content