Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Vapautta alaselkään Feldenkrais®-menetelmällä (verkkokurssi)

torstai 3.9. - torstai 10.12.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.
Löydä vapautta ja rentoutta alaselkään leppoisasti liikkumalla.

Kipeytyykö alaselkäsi? Liikkuuko lantiosi lainkaan? Miten joustavat nilkkasi ovat? Kurssin liikkeet auttavat vapauttamaan jännitystä alaselästä, ja parantavat selän yhteistoimintaa muiden kehon osien kanssa. Rennompi alaselkä helpottaa myös lonkkia ja polvia sekä vapauttaa niskaa.

Feldenkrais on kehollista oppimista, jossa liikkeen kautta huollat koko itseäsi. Liikkumalla leppoisasti pystyt vapauttamaan turhia jännityksiä esim. selästä ja niskasta. Jokainen tunti on erilainen. Liikkeet ovat usein epätavallisia, keskittyminen niiden tekemiseen auttaa myös mieltä rentoutumaan. Feldenkrais tukee liikuntaa, joogaa, tanssia jne. Sopii kaikille, myös niille, jotka eivät yleensä innostu liikkumisesta, tunneilla ei tule hiki. Työskentelemme paljon lattiatasossa.

Välineinä:  Jumppamatto, tuoli

Oppimisalustana käytetään Collaboratea. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot.

Alkaa To 03.09.2020 klo 17:30 – 18:30
Päättyy To 10.12.2020 (14 krt, 18 t)

Kurssimaksu: 53 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 3.9.
Loppuu:
torstai 10.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E201908

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content