Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Vahvista lantionpohjaa Feldenkrais® -menetelmällä (verkkokurssi)

perjantai 23.10. - perjantai 27.11.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Tulet tietoisemmaksi lantionpohjastasi ja parannat sen hallintaa. Harjoitat lantionpohjaa yhdessä syvien lihasten kanssa, käyttäen muun kehon liikkeitä, hengitystä ja mielikuvia apuna. Opit havaitsemaan lantionpohjan liikettä paremmin ja tunnistamaan sen jännitystä ja rentoutta. Kurssin liikkeet pohjautuvat perinteisen lantionpohjajumpan lisäksi Feldenkrais-menetelmään. Harjoitukset sopivat hyvin jatkossa kotona tehtäviksi.

Sopii kaikenikäisille, sekä miehille että naisille, myös synnytyksen tai leikkauksen jälkeen. Kurssi vaikuttaa myös esim. alaselkä- ja lantiokipuihin sekä tasapainoon. Kurssilla liikutaan selinmakuulla ja tuolissa istuen.

Päälle lämpimät vaatteet, joissa voit liikkua ja jalkaan sukat. Tarvitset jumppamaton tai muun alustan ja voit ottaa myös huovan. Osalle tunneista tarvitset käsinojattoman tuolin ja käsipyyhkeen.

Verkkokurssit opetetaan Zoomin kautta. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen internet-yhteydellä. Tarkemmat ohjeet Zoomin käytöstä saat ennen kurssin alkua sähköpostilla. Huolehdithan, että annat sähköpostiosoitteesi, kun ilmoittaudut.   Tällä kurssilla opiskelijat pitävät kameran päällä, jotta opettajalla on näköyhteys kurssilaisiin. Kerro opettajalle ensimmäisellä kerralla, jos kamerasi ei toimi.

Päivä ja kellonaika: Pe klo 11.30 – 12.30, yhteensä 6 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 48,00 Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

 

Tiedot

Alkaa:
perjantai 23.10.
Loppuu:
perjantai 27.11.
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kalliola/course.php?l=fi&t=6434

Järjestäjä

Kalliolan kansalaisopisto
Puhelin:
010 279 5080
Sähköposti:
opisto@kalliola.fi
Kotisivu:
https://www.kalliola.fi/kansalaisopisto/
Skip to content