Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Vahvista lantionpohjaa Feldenkrais®-menetelmällä (verkkokurssi)

torstai 29.10. - torstai 10.12.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.
Tulet tietoisemmaksi lantionpohjastasi ja parannat sen hallintaa.

Harjoitat lantionpohjaa yhdessä syvien lihasten kanssa, käyttäen muun kehon liikkeitä, hengitystä ja mielikuvia apuna. Opit havaitsemaan lantionpohjan liikettä paremmin ja tunnistamaan sen jännitystä ja rentoutta. Kurssin liikkeet pohjautuvat perinteisen lantionpohjajumpan lisäksi Feldenkrais-menetelmään.

Harjoitukset sopivat hyvin jatkossa kotona tehtäviksi. Sopii kaikenikäisille, sekä miehille että naisille, myös synnytyksen tai leikkauksen jälkeen. Kurssi vaikuttaa myös esim. alaselkä- ja lantiokipuihin sekä tasapainoon. Kurssilla liikutaan selinmakuulla ja tuolissa istuen.

Oppimisalustana käytetään Collaboratea. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot.

Päivä ja kellonaika: To klo 18:45 – 19:45, 9 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 39 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 29.10.
Loppuu:
torstai 10.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E202743

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content