Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vaatesuunnittelua ja muotikuvitusta verkossa

torstai 10.9. - torstai 22.10.

Kaksi henkilöä ompelukoneen takana.

Toteuta unelmasi ja suunnittele vaatteita itselle tai lapselle tai piirrä oma vaatemallisto! Onko sinulla ekologisesti kierrätysmateriaaleja tai kasa toteuttamista odottavia kankaita, joista voisit suunnitella luovasti jotain aivan uutta ja ihanaa! Kurssilla opit vaatesuunnitteluun liittyviä asioita ja kuvitat suunnitelmasi. Piirrokset voi toteuttaa tuotekuvamaisesti tai taiteellisina muotikuvituksina.

Kurssilla opitaan suunnittelusta, materiaaleista, värien koordinoinnista, piirustustekniikoista jne. Kuvia tehdään eri tavoilla ja tekniikoilla. Toteutetaan kauniit kuvat suunnitelmista mieluisalla tavalla ja kootaan töistä itselle visuaaliset kansiot. Kurssilla saat paljon yksilöllistä ohjausta sekä suunnittelussa että piirtämisessä.

Väline: Kurssi toteutetaan etäopetuksena. Opiskeijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.

Päivä ja kellonaika: To klo 17:30 – 20:45 (5 krt, 20 t)

Kurssimaksu: 46 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 10.9.
Loppuu:
torstai 22.10.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V201674

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content