Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Update Your English 6 Online, taso B2 (verkkokurssi)

maanantai 14.9. - maanantai 30.11.

Kuulokkeet ja Englannin oppivihko.

Pohjatietoina pitkä englanti (= englanti A-kielenä) tai aktiivinen lukion lyhyt englanti. Opetus on pääasiassa englanniksi / The language of instruction is mainly English.

Tule rohkeasti mukaan kertaamaan ja syventämään jo ehkä vähän ruostuneitakin englannin kielen taitojasi etäkurssille! Aktivoimme keskusteluvalmiutta ja sujuvuutta, teemme kuunteluharjoituksia sekä kertaamme ja syvennämme keskeisiä kielioppirakenteita. Aihepiireinä ovat mm. elokuvat, nähtävyydet, yhteiskunta ja ajankohtaiset uutiset. Kirjan värikkäät ja ajatuksia herättävät National Geographicin tuottamat videomateriaalit innostavat oppimaan lisää! Opetuskielenä on englanti / instruction is in English. Käytössä ovat etätyökaluina kuva- ja ääniyhteyttä varten Zoom tuntien aikana ja kirjallisten tehtävien apuna on Moodle, jotka ovat helppokäyttöisiä ja saat niihin opettajalta ohjeet. Osallistuja tarvitsee nettiyhteyden lisäksi laitteen kaiuttimen/kuulokkeet ja mikrofonin.

Päivä ja kello: Ma: 17.00 – 18.30

Syyslukukausi: 14.9.2020 – 30.11.2020 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 123,00 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 14.9.
Loppuu:
maanantai 30.11.
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/helsinginaikuisopisto/course.php?l=fi&t=19222

Järjestäjä

Helsingin aikuisopisto
Puhelin:
(09) 41 500 300
Sähköposti:
toimisto@helao.fi
Kotisivu:
https://helao.fi/fi/etusivu/
Skip to content