Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Turkkia käytännön tilanteissa (verkkokurssi)

maanantai 14.9. - maanantai 30.11.

Teksti Kiitos eri kielillä kirjoitettuna värillisille paperilapuille.

Kurssin ytimessä on puheilmaisun kehittäminen ja se on tarkoitettu alkeistason perusasioita jo hallitseville. Seuraamme Turkkia matkailijoille-kirjan teemoja ja pyrimme luomaan autenttisia tilanteita, joissa voimme käyttää turkin kieltä vapaasti.

Jokaisen teeman alussa luemme dialogia ja/tai tekstiä, opettelemme teemaan liittyvää sanastoa ja/tai fraaseja. Sitten hyödynnämme pedagogista draamaa ja muita kielileikkejä puheilmaisun kehittämiseen. Ensisijaisena tarkoituksenamme on puhua ja oppia kielen käyttöä: emme yritä olla kieliopillisesti täydellisiä, vaan harjoittelemme taitoa puhua ymmärrettävästi.

Jos olet jo suorittanut turkin alkeiskurssin tai omaat vastaavat taidot, ja haluat vahvistaa puhevalmiuttasi käytännön tilanteissa, tämä kurssi on sinulle!

Aiheinamme ovat: aakkoset ja ääntäminen, tervehtiminen, kuulumisten kysely, kansallisuuden kertominen, kahvilassa, ravintolassa kielenkäyttö, ihmisiin tutustuminen, perheestä kertominen, kylään meno, iän kertominen, ostoksilla käynti, rahanvaihto ja postissa asiointi.

Viiikottainen opetuskerta muodostuu Zoom live-tunneista (30-45-60 minuuttia tarpeen mukaan) ja opettajan It’s Learning-oppimisalustalla jakamista videoista ja harjoituksista, jotka opiskelija voi tehdä oppitunnin ulkopuolella itselleen sopivana aikana.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 17:00 – 18:30 (12 krt, 24 t)

Hinta: Syksy 52 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 14.9.
Loppuu:
maanantai 30.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202050

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content