Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Turkki 1, alkeet (verkkokurssi)

maanantai 14.9. - maanantai 30.11.

Teksti Kiitos eri kielillä kirjoitettuna värillisille paperilapuille.

Johdatus kieleen ja kulttuuriin vasta-alkajille. Opiskelemme Turkin kielen ja kulttuurin perusteita ensisijaisesti kuunnellen ja puhuen ja kieliopin kautta. Tutustumme turkin kielen kieliopillisiin ominaisuuksiin, foneettisiin sääntöihin sekä sanajärjestykseen. Harjoittelemme arkipäivän yksinkertaista sanastoa (kuten arkipäiväisten tavaroiden nimiä, päivien ja kuukausien nimiä, numeroita, ammatteja, harrastuksia jne.) sekä kehitämme kykyä ymmärtää puhetta ja tekstiä.

Viiikottainen opetuskerta muodostuu Zoom live-tunneista (30-45-60 minuuttia tarpeen mukaan) ja opettajan It’s Learning-oppimisalustalla jakamista videoista ja harjoituksista, jotka opiskelija voi tehdä oppitunnin ulkopuolella itselleen sopivana aikana.

Syksyn aiheina ovat: aakkoset, vokaaliharmonia, tutustuminen, numerot, monikko, lokatiivi, eksistentiaaliset lauseet t.s. “var/yok” sanoja, kysymyspääte “mI” + johdanto turkin kielen “olla-lauseisiint”

Väline: Opiskelijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 18:40 – 20:10 (12 krt, 24 t)

Kurssimaksu: 52 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 14.9.
Loppuu:
maanantai 30.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202049

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content