Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Tohmajärvi ja arjen rajat (verkkoluento)

2.3.2021

Paperista leikattuja ihmishahmoja piirissä.

Luennon keskeinen ajatus on kysymys rajan ja rajojen rajaavuudesta, keitä, mitä ja miksi raja rajoittaa ja on rajoittanut. Millaisia rajoja tohmajärveläiset kohtaavat( ja miksi esimerkiksi raja Kiteelle on niin vahva). Luennoitsijaon Itä-Suomen yliopiston  dosentti, erikoistutkija Karjalan tutkimuslaitokselta. Luennoille voi osallistua myös etänä. Tervetuloa!

Päivä ja kellonaika: Ti klo 15.00 – 16.30

Luento on maksuton mutta edellyttää etukäteisilmoittautumista, annathan ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi etäosallistumisinfoa varten.

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Päivämäärä:
2.3.2021
kurssi/luentoluokat:
, ,
kurssin/luennon avainsanat:
, ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/tohmajarvi/course.php?l=fi&t=1164

Järjestäjä

Tohmajärven kansalaisopisto
Puhelin:
040 105 4104
Sähköposti:
merja.susi@tohmajarvi.fi
Kotisivu:
https://www.tohmajarvi.fi/kansalaisopisto
Skip to content