Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tietotekniikka (verkkokurssi)

16.9.2020 - 7.4.2021

Kädet kannettavan tietokoneen näppäimistöllä.

Syksystä kevääseen kestävä atk:n verkkokurssi, jolla tutustumme tietokoneen käyttöön kotoa käsin. Opettelemme mm. tekstinkäsittelyn, muistitikun, sähköpostin ja internetin käyttöä. Harjoittelemme käyttämään internetistä löytyviä palveluja, kuten matkailu-, kauppa-, pankki- ja virastopalvelut. Tutustumme myös tietoturvaan.

Päivä ja kellonaika: Ke klo 17.00 – 18.30, koko lukuvuoden kurssi, syksyllä yhteensä 11 tapaamiskertaa, keväällä yhteensä 12 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 57 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 16.9.
Loppuu:
7.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/sisasavo/course.php?l=fi&t=6602

Järjestäjä

Sisä-Savon Kansalaisopisto
Puhelin:
017 513 3256
Sähköposti:
kansalaisopisto@suonenjoki.fi
Kotisivu:
https://www.suonenjoki.fi/asukkaille/sisa-savon_kansalaisopisto
Skip to content