Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Terve selkä (verkkokurssi)

torstai 10.9. - torstai 8.10.

Neljä henkilöä venyttelee seisten joogatunnilla ohjaajan avustamana.

Pidä huolta selästäsi kotijumpalla Annikan kanssa!

Tunnilla keskitytään selän ja niskan alueen lihasten vahvistamiseen ja rangan liikkuvuuden parantamiseen eri alkuasennoissa. Harjoitteet tehdään rauhalliseen tahtiin ja tarkasti, joten tunti sopii myös lievästi selkäoireisille. Välineiksi tarvitset jumppamaton ja kepin. Varaathan riittävästi tilaa keppiliikkeiden turvalliseen suorittamiseen! Hyvä tapa mitata sopiva tila on tarkistaa, että mahdut pyörähtämään ympäri paikallasi kädet sivuille levitettynä.

Kurssin tapaamiset toteutetaan Microsoft Teams – ympäristössä.

Ohjeet Teamsin käyttöön löydät opiston opistopalvelut.fi sivulta.

Tarvikkeet: matto, keppi (harjanvarsi tms.) ja sylivälin verran liikkumatilaa. Nettiyhteys ja päätelaite (tietokone/läppäri, tabletti/iPad tai älypuhelin).

To klo 08.00 – 08.45, 5 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 20€

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 10.9.
Loppuu:
torstai 8.10.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/etko/course.php?l=fi&t=4095

Järjestäjä

Etelä-Helsingin kansalaisopisto
Kotisivu:
https://peda.net/etko
Skip to content