Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tasapainoa keskivartaloon kevät (verkkokurssi)

17.1.2021 - 25.4.2021

Neljä henkilöä venyttelee seisten joogatunnilla ohjaajan avustamana.

Huom! Kurssi ei kokoonnu tiettyyn kellonaikaan, vaan voit osallistua kurssille, kun sinulle parhaiten sopii.

Keskivartalon tukilihaksiin (selkä- ja vatsalihaksiin) keskittyvä rauhallinen treeni. Harjoitteet tehdään omaa kehoa ja hengitystä kuunnellen. Liikkeitä toistetaan usein eri treenikerroilla, joten kurssin edetessä huomaat hallitsevasi keskivartalon tukilihaksia paremmin eikä aina tarvitse opetella uusia jumppaliikkeitä.

Kevään aikana julkaistaan 7 ohjattua videotuntia (45 min) noin joka toinen viikko ja saat linkin tunnin nauhoitukseen sähköpostitse. Voit tehdä harjoitukset oman aikataulusi mukaan ja niin monta kertaa kuin haluat. Tallenteet ovat katsottavissa 31.5.2021 saakka. Kurssin aikana opettajalle voi sähköpostitse laittaa huomioita, toiveita ja kommentteja sekä saada vinkkejä kurssin suorittamiseen.

Kurssimaksu: 20 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Järjestäjä

Revontuli-Opisto
Puhelin:
0400 356 433 / 0400 356 435
Sähköposti:
revontuliopisto@revontuliopisto.fi
Kotisivu:
https://www.revontuliopisto.fi/
Skip to content