Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syyskuun ulkotreeni (verkkokurssi)

torstai 3.9. - keskiviikko 30.9.

Ihmisiä kävelyllä syksyisessä metsässä.

Huom! Kurssi ei kokoonnu tiettyyn kellonaikaan, vaan voit osallistua kurssille, kun sinulle parhaiten sopii.

Tervetuloa treenaamaan ulkona syyskuussa! Kurssin aikana 3.9.-30.9. julkaistaan viikottain uusi ulkotreenivideo (kesto 45 min), yhteensä videoita tulee 4 kappaletta. Voit tehdä treenin yhdessä ohjaajan kanssa videolta katsoen tai katsoa ohjeet ensin ja tehdä treenin itsenäisesti. Saat sähköpostiisi myös treenistä lyhyen kuvauksen videon julkaisun yhteydessä.

Voit tehdä videoiden harjoitukset oman aikataulusi mukaan ja niin monta kertaa kuin haluat. Kurssin aikana opettajalle voi sähköpostitse laittaa huomioita, toiveita ja kommentteja sekä saada vinkkejä kurssin suorittamiseen. Videot ovat katsottavissa 31.10.2020 saakka.

Kurssimaksu: 10,00 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 3.9.
Loppuu:
keskiviikko 30.9.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/revontuliopisto/course.php?l=fi&t=12929

Järjestäjä

Revontuli-Opisto
Puhelin:
0400 356 433 / 0400 356 435
Sähköposti:
revontuliopisto@revontuliopisto.fi
Kotisivu:
https://www.revontuliopisto.fi/
Skip to content