Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Työelämäsuomea (verkkokurssi)

torstai 10.9. - torstai 3.12.

Suomalainen postimerkki, jossa ihmisiä tanssimassa ja soittamassa kansallispuvuissa.

Taso A2.2-B1 sanasto,

Opiskelemme työelämässä työnhaussa ja opiskelussa tarvittavaa suomen kieltä. Tutustumme työpaikkailmoituksiin ja opimme kirjoittamaan työhakemuksen ja CV:n sekä asiatyylisiä sähköposteja suomen kielellä. Lisäksi harjoittelemme työhaastattelua sekä opimme tekemään suullisia työhön liittyviä tiedusteluja.

Materiaali: Työelämän suomea 2 -oppikirja, opettajan oma materiaali, verkkomateriaali

Tarvitset osallistumiseen tietokoneen, mikrofonin ja kuulokkeet (äänentoiston), mielellään myös web-kameran. Annathan sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi Tarkemmat ohjeet saat sähköpostilla vähän ennen kurssin alkua.

Päivä ja kellonaika: To: 18.00 – 19.30 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 78 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 10.9.
Loppuu:
torstai 3.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kalliola/course.php?l=fi&t=6408

Järjestäjä

Kalliolan kansalaisopisto
Puhelin:
010 279 5080
Sähköposti:
opisto@kalliola.fi
Kotisivu:
https://www.kalliola.fi/kansalaisopisto/
Skip to content