Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Suomi sujuvaksi – update your finnish, taso A2 (verkkokurssi/online)

21.9.2020 - 26.4.2021

Suomalainen postimerkki, jossa ihmisiä tanssimassa ja soittamassa kansallispuvuissa.

Tämä kurssi on sinulle, jos olet jo opiskellut vähän suomea, mutta puhuminen ja kirjoittaminen on vielä vaikeaa. Tavoitteena on auttaa sinua käyttämään suomen kieltä arkielämässä. Kurssin keskeisiä aiheita ovat työ, opiskelu, harrastukset ja asioiminen virastoissa ja terveyskeskuksessa. Kurssilla kerrataan ja opiskellaan keskeisiä kielioppiasioita ja kasvatetaan sanavarastoa. Lisäksi tutustutaan suomalaiseen kulttuuriin ja juhlapäiviin. Kurssi sisältää 4 tuntia omatoimista opiskelua.

Do you already know some Finnish but find speaking and writing still difficult. This course is for you! Our aim is to help you use Finnish in everyday life. Topics include e.g. work, studies, hobbies and running errands in offices and health centre. We will also pay attention to essential grammar issues and expanding the vocabulary. Join us online! Details will be provided before the course begins.

Kurssimaksu sisältää 20 euron alennuksen maahanmuuttajille. This course fee includes a € 20 discount for immigrants.

Verkkoluokan osoite ja ohjeet lähetetään opiskelijoille ennen kurssin alkua. Verkkoalustana on Teams. The address of the online classroom and instructions will be sent before the course starts. Online platform is Teams.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 18.45 – 20.15, kokolukuvuoden kurssi, 10 tapaamista lukukaudessa

Kurssimaksu: 58 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 21.9.
Loppuu:
26.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/oulu/course.php?l=fi&t=18395

Järjestäjä

Oulu-opisto
Puhelin:
050 316 6729
Sähköposti:
anne.anttila@ouka.fi
Kotisivu:
https://www.ouka.fi/oulu/oulu-opisto
Skip to content