Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Suomi-espanja-tandemkurssi (espanjankielisille), taso A2–B1 (verkkokurssi)

maanantai 21.9. - maanantai 30.11.

Teksti Hablas Español? liitutaulua imitioivalla harmaalla taustalla.
¿El español es tu idioma materno, y llevas un par de años estudiando finés? Suomi-espanja-tandemkurssilla on suomenkielisiä ja espanjankielisiä opiskelijoita oppimassa kieltä toisiltaan. Pääset puhumaan suomea suomalaisten kanssa. Puolet ajasta puhumme suomea, puolet espanjaa. Aiheina mm. harrastukset ja kulttuuri. Verkkokurssi, käytämme Zoomia. Lisätiedot www.ilmonet.fi
VERKKOKURSSI Tälle kurssille ilmoittautuvat espanjankieliset, suomenkieliset ilmoittautuvat kurssille V202076. Ennen kurssin alkua opiskelija saa sähköpostitse ohjeet ja linkin Zoomiin.
Väline: Opiskeijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.
Opetuskieli: suomi, espanja
Päivä ja kellonaika: ma klo 18:45 – 20:15, yhteensä 11tapaamiskertaa
Ilmoittautuminen alkaa opiston Ilmonet-sivuilla ma 10.08.2020 klo 13:00-
Kurssimaksu: 51 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 21.9.
Loppuu:
maanantai 30.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202078

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content