Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Suomen kultakauden taiteen kansainvälisyys (verkkoluento)

lauantai 24.10.

Öljyvärien sekoitusta maalausalustalla.

Kultakausi on kansainvälisempi kuin luulemmekaan. Suomen taiteen historiassa lähes aina on suomalaisia taiteilijoita pohdittu vain suomalaisesta näkökulmasta, siitä huolimatta, että he opiskelivat ulkomailla. Tällä luennolla katsellaan niitä matkoja, joita he tekivät ja käsitellään matkojen vaikutuksia heidän taiteessaan. Käsiteltäviä taitelijoita ovat muun muassa Gallen-Kallela, Edelfelt, Simberg, Schjerfbeck, Danilsson-Gambogi ja Thesleff.

Luento pidetään Kalliolassa, mutta sitä voi seurata myös etänä. Kerro ilmoittautuessasi, että osallistut verkkokurssiin, jotta saat osallistumisohjeet.

Päivä ja kellonaika: La klo 10.00 – 13.00

Kurssimaksu: 15 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Päivämäärä:
lauantai 24.10.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/kalliola/course.php?l=fi&t=6445

Järjestäjä

Kalliolan kansalaisopisto
Puhelin:
010 279 5080
Sähköposti:
opisto@kalliola.fi
Kotisivu:
https://www.kalliola.fi/kansalaisopisto/
Skip to content