Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

SunPolku – kohti tavoitteita (verkkokurssi)

maanantai 26.10. - maanantai 7.12.

Nainen meditoi laiturilla järven rannalla.

Opimme tekemään omista unelmista totta. Polkuja on seitsemän, joiden aikana määritellään omat haaveet ja unelmat. Niistä koostetaan omaan hyvinvointiin liittyvä tavoite. Välillä pysähdytään pitämään mm. evästaukoa ja hankkimaan matkalle mukaan kannustajia. Matkan aikana kohti määränpäätä mietitään, millä eväillä matkaa taitetaan, selvitetään kompastuskivet ja opitaan pitämään matkapäiväkirjaa. Yhdessä osallistujat ja ohjaaja voivat keskustella padlet Chat pohjalla, joka on auki 24/7. Chatissa voi kohdata samankaltaisella polulla kulkevia.

Kurssi sis. rentoutusäänitteitä sekä bonuksena yksilöidyn rentoutusäänitteen omien voimavarojen vahvistamiseen ja omaan tavoitteeseen etenemiseen. Äänitteiden avulla saadaan omat sisäiset voimavarat ja alitajunta mukaan matkaan. Saat kerran viikossa sähköpostiisi videon viikon teemasta ja tehtävistä. Palautettuasi tehtävät, saat ohjausta etenemisestäsi omalla polullasi henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 18.00 – 20.00 (17.50 oppituntia)

Kurssimaksu: 35 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 26.10.
Loppuu:
maanantai 7.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/naantali/course.php?l=fi&t=3946

Järjestäjä

Naantalin opisto
Puhelin:
02 4345 307
Sähköposti:
paula.neuvonen@naantali.fi
Kotisivu:
https://www.naantali.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/naantalin-opisto
Skip to content