Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Skypemeditaatio (verkkokurssi)

maanantai 7.9. - maanantai 5.10.

Nainen meditoi laiturilla järven rannalla.

Tule harjoittamaan ohjattua istuma- ja kävelymeditaatiota ryhmän kanssa skypen välityksellä ja opi ottamaan meditaatio osaksi arkeasi helpoilla mutta tehokkailla tekniikoilla. Kurssi sopii kaikille meditaatiosta kiinnostuneille.

Kaiken mitä etsimme tai haluamme saavuttaa, voimme löytää nykyhetkestä. Kurssilla tarkoituksemme on edistää kykyä elää jokaista käsillä olevaa hetkeä siten, että ne tuovat rauhaa ja onnea itselle ja toisille. Kurssilla vahvistamme läsnäolotietoisuutta elääksemme rentoudessa ja keveydessä. Tällöin voimme tuoda rauhaa, onnea ja vakautta myös kohtaamisiimme ja vuorovaikutustilateisiimme. Kurssi sopii kaikille meditaatiosta kiinnostuneille.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 16:45 – 18:15 (5 krt, 10 t)

Kurssimaksu: 27 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
maanantai 7.9.
Loppuu:
maanantai 5.10.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V201882

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content