Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Silmuja ja siemeniä – verkkokurssi runon kirjoittajille (verkkokurssi)

keskiviikko 9.9. - keskiviikko 7.10.

Avoin kirja ja taustalla kirjapino.

Sukella runojen maailmaan! Kurssilla tutustutaan runon ilmaisukeinoihin ja runouden perusteisiin ja se soveltuu niin vasta-alkajille, pöytälaatikkorunoilijoille kuin jo hieman enemmän kirjoittaneille, virikkeitä ja tuoreita näkökulmia kirjoittamiseen etsiville. Ohjattujen harjoitusten lisäksi kurssi tukee omaehtoista kirjoittamista ja ruokkii runomuotoisen itseilmaisun versoja. Kurssilla kirjoitetaan paljon ja saadaan omista teksteistä palautetta paitsi muilta osallistujilta myös kurssin ohjaajalta. Kurssi rakentuu viikottaisesta yhteisestä verkko-opetuskerrasta sekä kahdenkeskisestä noin puolen tunnin ohjaus- ja palautehetkestä, jonka ajankohta sovitaan neljännelle tai viidennelle kurssiviikolle jokaisen osallistujan kanssa erikseen kurssin alettua (mahdollisuus sekä päivä- että ilta-aikoihin).

Yhteisiin kurssitapaamisiin osallistumiseksi tarvitset: verkkoyhteyden ja päätelaitteen (tietokone/läppäri, tabletti/iPad tai älypuhelin). Kurssitapaamiset toteutetaan Microsoft Teams -ympäristössä. Ohjeet liittymiseen opiston opistopalvelut.fi sivulta.

Kokoontumisajat: ke klo 18.00-19.30, 6 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 59 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 9.9.
Loppuu:
keskiviikko 7.10.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/etko/course.php?l=fi&t=4091

Järjestäjä

Etelä-Helsingin kansalaisopisto
Kotisivu:
https://peda.net/etko
Skip to content