Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Silmänruokaa hedelmä- ja vihanneskoristeilla (verkkokurssi)

maanantai 21.9. - torstai 31.12.

Nainen vatkaa kananmunia läpinäkyvässä kulhossa.

Tällä verkkokurssilla opit, miten tehdään muutamia helppoja koristeita hedelmistä ja vihanneksista. Niillä saat arkiseenkin ruokailuhetkeen lisäväriä kattaukseen tai loihdit juhlapöydästä entistäkin näyttävämmän. Kurssin käytyäsi osaat tehdä mm. sitruunakorin, spiraalikoristeen omenasta, ns. cutterkoristeen ja koristeellisen lehden juureksista. Ohjatun tekemisen lisäksi mukana on kuva-aineistoa ja vinkkejä materiaalin säilytykseen.

Kurssin ohjaaja on yksi tunnetuimpia alan osaajia Suomessa. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset avaamaan kurssivideon. Voit edetä kurssilla omaan tahtiin ja katsoa videota uudelleen, sillä kurssi on käytössäsi koko syyslukukauden ajan, minkä jälkeen pääsy kurssivideoon päättyy.

Kurssimaksu: 5 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 21.9.
Loppuu:
torstai 31.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/vakkaopisto/course.php?l=fi&t=10283

Järjestäjä

Vakka-Suomen kansalaisopisto
Puhelin:
040 535 6822
Sähköposti:
toimisto(at)vakkaopisto.fi
Kotisivu:
https://www.vakkaopisto.fi/
Skip to content