Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Seniorijumppaa verkossa (verkkokurssi)

9.9.2020 - 14.4.2021

Neljä henkilöä venyttelee seisten joogatunnilla ohjaajan avustamana.

Opetus tapahtuu Peda.net-ympäristössä. Viikoittain julkaistaan aina uusi jumppatunti, joka koostuu ikääntyneille suunnatusta lihaskunto, tasapaino ja liikkuvuusharjoittelusta. Tunneilla tehdään harjoituksia sekä pysty- että lattiatasossa. Sisältää venyttelyt. Tallenne katsottavissa Peda.netissä kurssin ajan. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen sekä internetyhteyden. Saat opettajalta kurssin alussa tarkat ohjeet sähköpostitse, joten muista antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä!

Päivä ja kello: Ke: 16.00-17.00, koko lukuvuoden kurssi. Syksyllä yhteensä 12 tapaamiskertaa, keväällä yhteensä  13 tapaamiskertaa. Verkkokurssi on alkanut syyskuussa, mutta sille voi ilmoittautua mukaan pitkin kautta. Tammikussa ilmoittautuessa maksuksi jää vain kevään osuus.

Kurssimaksu: 58 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

 

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 9.9.
Loppuu:
14.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/wellamo-opisto/course.php?l=fi&t=25308

Järjestäjä

Wellamo-opisto
Skip to content