Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Selkäjooga ja kehonhuolto, taso 1A-B (verkkokurssi)

maanantai 3.8. - maanantai 24.8.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Huolletaan koko selkää hathajoogan monipuolisin menetelmin.

Kurssilla selkä ja niska-hartiaseutusi saavat ansaittua huomiota. Yksinkertaisten ja tehokkaiden harjoitusten tavoitteena on lisätä kehosi liikkuvuutta, lihastasapainoa sekä voimaa hathajoogan menetelmin. Opit myös keskivartalon ja lantionpohjan älykkään voiman merkityksestä selän hyvinvoinnille. Tähän tavoitteeseen lainaamme myös parhaita paloja pilateksesta, joogasta vaikutteita ottaneelta sisarlajilta. Harjoitukseen kuuluu aina myös syvä loppurentoutus, joka tuo hyvän ja rentoutuneen olon ja voi auttaa myös uniongelmissa. Selkäjooga sopii kaikkien, myös vähemmän liikkuneiden, liikuntamuodoksi. Tervetuloa sellaisena kuin olet – lähde vetreytyneenä, vahvistuneena ja levollisena! Joogan sanoin: ”Jos voit hengittää, voit joogata.”

Taso 1A-B: Kurssi on fyysisesti helppo. Sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia. Sopii aloittelijoille sekä jo aiemmin jonkin verran jooganneille.

Kurssi kuuluu liikunta-auringon lohkoon “Liikkuvuus ja kehonhallinta”.

Oppimisalustana käytetään Facebookia. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot.

Tarkemmat ohjeet saat kolme päivää ennen kurssin alkua sähköpostilla. Huolehdithan, että Ilmonetissa on voimassaoleva sähköpostiosoitteesi.

Jos ilmoittaudut 29.7. jälkeen, ota yhteyttä opistoon tyovaenopisto.liikunta@omnia.fi. Muista merkitä viestiin mitä kurssia viestisi koskee.

Neljä opetuskertaa
Kurssimaksu: 33 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 3.8.
Loppuu:
maanantai 24.8.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203110

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content