Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Sananikkarit – luovaa kirjoittamista yhdessä, syksy (OS)(verkkokurssi)

torstai 10.9. - torstai 15.10.

Kädet kannettavan tietokoneen näppäimistöllä.

Alkeistason luovan kirjoittamisen kurssi, jossa lähdetään liikkeelle lyhyistä kirjoitustehtävistä. Hauskojen harjoitteiden avulla leikitään sanoilla ja lämmitellään mielikuvitusta. Kurssin aikana saat sekä tehdä harjoitteita omaan tahtiin että kokoontua rennosti muiden kirjoittajien kanssa etäyhteyden välityksellä.

Kurssin on mahdollista saada opintoseteliavustusta. Tutustu opintoseteliavustukseen ja sen hakuun opiston Opistopalvelut.fi-sivuilla.

Tarvitset verkko-opiskelua varten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä toimivan nettiyhteyden ja sähköpostiosoitteen. Pöytätietokoneeseen tarvitset webkameran ja kuulokkeet tai kaiuttimet. Opisto ei vastaa häiriöistä opiskelijan nettiyhteyksissä.

Kurssilla käytettävä etäopetusalusta ilmoitetaan myöhemmin. Ennen kurssia saat sähköpostitse opiskeluohjeet sekä mahdolliset opastusajat etäopetusalustan testaamiseen.
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi verkkokurssille.

Päivä ja kellonaika: To klo 17.15 – 18.45, yhteensä 6 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 20 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
torstai 10.9.
Loppuu:
torstai 15.10.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/ekko/course.php?l=fi&t=7551

Järjestäjä

Etelä-Karjalan kansalaisopisto EKKO
Puhelin:
044 566 4553
Sähköposti:
toimisto@ekko.fi
Kotisivu:
http://ekko.fi/
Skip to content