Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Saksan kertaus verkossa, live (verkkokurssi)

tiistai 8.9. - tiistai 1.12.

Teksti Kiitos eri kielillä kirjoitettuna värillisille paperilapuille.

Tämä kurssi on sinulle, jos olet opiskellut aikaisemmin jo vähän saksaa, mutta kaipaisit vielä perusasioiden kertausta ja vahvistamista ennen seuraavan tason kurssille siirtymistä. Kurssilla kerrataan peruskurssin sisältöjä, kuten esittäytymistä, small talkia ja erilaisia asiointitilanteita. Vahvistetaan tähän mennessä opitun kielitaidon käyttämistä suullisesti mukavilla harjoituksilla. Kasvatetaan sanavarastoa ja kerrataan ääntämistä. Kielioppiasioista käsitellään ainakin substantiivien sukua, akkusatiivia ja verbin preesensiä. Myös opiskelijoiden toiveet otetaan huomioon! Lähtötaso A1.

Opiskelija tarvitsee Internet-yhteyden ja sähköpostiosoitteen. Tarkemmat ohjeet käytettävistä ohjelmista ja oppimisympäristöistä lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Päivä ja kellonaika: Ti klo 17.00 – 18.30, yhteensä 12 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 55,50 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

 

Tiedot

Alkaa:
tiistai 8.9.
Loppuu:
tiistai 1.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=20311

Järjestäjä

Kuopion kansalaisopisto
Puhelin:
017 184 711
Sähköposti:
kansalaisopisto@kuopio.fi
Kotisivu:
http://kansalaisopisto.kuopio.fi/
Skip to content