Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Saksan jatko: herättele saksasi! 2 taso A2 (verkkokurssi)

maanantai 2.11. - maanantai 7.12.

Teksti Kiitos eri kielillä kirjoitettuna värillisille paperilapuille.

Tämä lyhyt verkkokurssi sopii sinulle, jos osallistuit kurssin A-osaan tai olet joskus aikaisemmin opiskellut jo jonkin verran saksaa. Olet kuullut jo perfektistä, mahdollisesti eriävistä yhdysverbeistä, akkusatiivista ja datiivista, mutta et välttämättä aivan aina muista, kuinka niitä käytetään. Saksan herättelykurssilla vahvistetaan jo tuttuja asioita, mutta siirretään katsetta myös seuraaviin kielenkäytön mahdollisuuksiin!

Kurssin jälkeen osaat ainakin esittäytyä sujuvasti ja harrastaa small talkia, toimia erilaisissa käytännön asiointitilanteissa matkoilla ja kertoa itsestäsi ja kiinnostuksenkohteistasi. Osaat myös substantiivien sijamuodot ja perfektin.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opetuksena, joka sisältää viikoittaisen tapaamisen videoyhteydellä muiden kurssilaisten ja opettajan kanssa. Kurssi ei siis varsinaisesti eroa suuresti muuten normaalista kurssista, mutta voit säästää matkan opistolle ja opiskella mukavasti vaikka omalta kotisohvaltasi! Tarvitset tietokoneen, kuulokkeet/mikrofonin ja verkkoyhteyden.

Taitotaso: A2

Päivä ja kellonaika: Ma klo 17.00 – 18.30, 6 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 30 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 2.11.
Loppuu:
maanantai 7.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/etko/course.php?l=fi&t=4075

Järjestäjä

Etelä-Helsingin kansalaisopisto
Kotisivu:
https://peda.net/etko
Skip to content