Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Saksan jatko: herättele saksasi! taso A2 (verkkokurssi)

maanantai 14.9. - maanantai 26.10.

Teksti Kiitos eri kielillä kirjoitettuna värillisille paperilapuille.

Tämä lyhyt verkkokurssi sopii sinulle, jos olet joskus aikaisemmin opiskellut jo jonkin verran saksaa. Olet ehkä kuullut jo perfektistä, mahdollisesti eriävistä yhdysverbeistä, akkusatiivista ja datiivista, mutta et välttämättä aivan aina muista, kuinka niitä käytetään. Saksan herättelykurssin A-osassa vahvistetaan ja kerrataan jo tuttuja asioita etenkin suullisten harjoitusten avulla!

Kurssin jälkeen osaat ainakin esittäytyä sujuvasti ja harrastaa small talkia, toimia erilaisissa käytännön asiointitilanteissa matkoilla ja kertoa itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi. Olet myös kerrannut peruskurssin kieliopin.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opetuksena, joka sisältää viikoittaisen tapaamisen videoyhteydellä muiden kurssilaisten ja opettajan kanssa. Kurssi ei siis varsinaisesti eroa suuresti muuten normaalista kurssista, mutta voit säästää matkan opistolle ja opiskella mukavasti vaikka omalta kotisohvaltasi! Tarvitset tietokoneen, kuulokkeet/mikrofonin ja verkkoyhteyden.

Kurssille löytyy jatkoa heti sen loputtua: B-osa alkaa 2.11.

Taitotaso: A2

Päivä ja kellonaika: Ma klo 17.00 – 18.30, 6 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 30 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 14.9.
Loppuu:
maanantai 26.10.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/etko/course.php?l=fi&t=4071

Järjestäjä

Etelä-Helsingin kansalaisopisto
Kotisivu:
https://peda.net/etko
Skip to content