Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Saksan alkeet verkossa A1-A2 (verkkokurssi)

10.9.2020 - 8.4.2021

Teksti Kiitos eri kielillä kirjoitettuna värillisille paperilapuille.

Saksan verkkokurssi sopii sekä vasta-alkajille että kertaajille. Käsittelemme kurssikirjan ja verkkomateriaalin avulla arkielämän puhetilanteita ja matkailuun liittyvää sanastoa sekä peruskielioppia. Saat viikoittain uuden materiaalin, jota voit käydä läpi silloin kun itsellesi sopii. Kouluttaja puhuu saksaa äidinkielenään ja on asunut Saksassa 20 vuotta. Kurssilla saat ensikäden tietoa myös saksalaisesta kulttuurista. Verkkomateriaali koostuu nauhoitetuista videoista, äänitteistä, kuullun ymmärtämis-, kirjoitus- ja puheharjoituksista. Verkossa opiskelet osana ryhmää. Osa tehtävistä on koko ryhmälle suunnattuja ja osa itsenäisiä. Saat myös tukea oppimiseen! Voit kysyä kysymyksiä koko kurssin ajan. Kurssikirjana Freut mich 1. Kurssin aikana käsittelemme kirjasta kappaleet 0-6.

Lisätietoa Freut mich 1 oppikirjasta:

 

 “Freut mich vie värikkäälle matkalle saksankielisiin maihin ja niiden kieleen ja innostaa niin opiskelijaa, matkailijaa kuin työelämän saksaa tarvitsevaa.”

 

“Ajankohtaiset tekstit, runsaat keskusteluharjoitukset ja monipuoliset tehtävät kannustavat käyttämään kieltä aidoissa tilanteissa esimerkiksi ravintolassa ja hotellissa.”

 

“Kielioppi esitellään selkeästi ja opiskelijaystävällisesti.”

 

Kirjan taitotaso on A1.

 

Näytesivut verkossa: https://finnlectura.fi/oppimateriaalit/freut-mich-

Koko lukuvuoden kurssi

Ilmoittautuminen alkaa opiston Opistopalvelut.fi-sivuilla 16.8.2020 9:00-

Kurssimaksu: 46 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 10.9.
Loppuu:
8.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/lapua/course.php?l=fi&t=33

Järjestäjä

Lapuan kansalaisopisto
Puhelin:
06-4384531
Sähköposti:
kansalaisopisto@lapua.fi
Kotisivu:
https://www.lapua.fi/kansalaisopisto/
Skip to content