Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Saksan alkeet (verkkokurssi)

23.9.2020 - 31.3.2021

Oranssilla taustalla kielten nimiä.

Saksan verkkokurssi sopii sekä vasta-alkajille että kertaajille. Käsittelemme kurssikirjan ja verkkomateriaalin avulla arkielämän puhetilanteita ja matkailuun liittyvää sanastoa sekä peruskielioppia. Saat kurssin aikana keskiviikkoisin kurssin verkkoalustalle viikon uuden materiaalin, jota voit käydä läpi silloin kun itsellesi sopii. Opetusta on 10 viikkoa syksyllä ja keväällä.

Kurssilla saat ensikäden tietoa myös saksalaisesta kulttuurista. Verkkomateriaali koostuu nauhoitetuista videoista, äänitteistä, kuullun ymmärtämis-, kirjoitus- ja puheharjoituksista. Verkossa opiskelet osana ryhmää. Osa tehtävistä on koko ryhmälle suunnattuja ja osa itsenäisiä. Opettajalta voit kysyä kysymyksiä koko kurssin ajan.

Kurssikirjana Freut mich 1 (Otava, ISBN 978-951-1-30141-7). Kurssin aikana käsittelemme kirjasta kappaleet 0-6.

Opiskelijalla tulee olla käytössä toimiva nettiyhteys (kurssin katselu onnistuu sekä pöytäkoneella että.mobiililaitteella), kaiuttimet äänitteiden ja videoiden kuuntelemiseen (esim. pöytäkoneen tai kännykän sisäänrakennettu), puheharjoituksia varten mikrofoni puheen nauhoittamiseen (kannettavan tietokoneen tai kännykän sisäänrakennettu mikrofoni riittää) ja videoviestien lähettämiseen myös kameran (ei välttämätöntä).

Koko vuoden kurssi. Mikäli opiskelija ei jatka keväällä, on siitä ilmoitettava opiston toimistoon 11.1.2021 mennessä.

Päivä ja kellonaika: Ke klo 18.00 – 19.30

Kurssimaksu: 82 €

Erämaksumahdollisuudet:
Kahdessa erässä:
Syksy: 41,00 €
Kevät: 41,00 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 23.9.
Loppuu:
31.3.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/revontuliopisto/course.php?l=fi&t=12995

Järjestäjä

Revontuli-Opisto
Puhelin:
0400 356 433 / 0400 356 435
Sähköposti:
revontuliopisto@revontuliopisto.fi
Kotisivu:
https://www.revontuliopisto.fi/
Skip to content