Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Saksan alkeet, syksy (verkkokurssi)

torstai 17.9. - torstai 26.11.

Teksti Kiitos eri kielillä kirjoitettuna värillisille paperilapuille.

Saksan verkkokurssi sopii sekä vasta-alkajille että kertaajille. Käsittelemme kurssikirjan ja verkkomateriaalin avulla arkielämän puhetilanteita ja matkailuun liittyvää sanastoa sekä peruskielioppia. Saat viikottain uuden materiaalin, jota voit käydä läpi silloin kun itsellesi sopii. Kouluttaja puhuu saksaa äidinkielenään ja on asunut Saksassa 20 vuotta. Kurssilla saat ensikäden tietoa myös saksalaisesta kulttuurista. Verkkomateriaali koostuu nauhoitetuista videoista, äänitteistä, kuullun ymmärtämis-, kirjoitus- ja puheharjoituksista. Verkossa opiskelet osana ryhmää. Osa tehtävistä on koko ryhmälle suunnattuja ja osa itsenäisiä. Saat myös tukea oppimiseen! Voit kysyä kysymyksiä koko kurssin ajan. Kurssikirjana Freut mich 1. Kurssin aikana käsittelemme kirjasta kappaleet 0-6.

Oppimisalustana Pedanet

Saksan verkkokurssi sopii sekä vasta-alkajille että kertaajille. Käsittelemme kurssikirjan ja verkkomateriaalin avulla arkielämän puhetilanteita ja matkailuun liittyvää sanastoa sekä peruskielioppia. Saat viikottain uuden materiaalin, jota voit käydä läpi silloin kun itsellesi sopii. Kouluttaja puhuu saksaa äidinkielenään ja on asunut Saksassa 20 vuotta. Kurssilla saat ensikäden tietoa myös saksalaisesta kulttuurista. Verkkomateriaali koostuu nauhoitetuista videoista, äänitteistä, kuullun ymmärtämis-, kirjoitus- ja puheharjoituksista. Verkossa opiskelet osana ryhmää. Osa tehtävistä on koko ryhmälle suunnattuja ja osa itsenäisiä. Saat myös tukea oppimiseen! Voit kysyä kysymyksiä koko kurssin ajan. Kurssikirjana Freut mich 1. Kurssin aikana käsittelemme kirjasta kappaleet 0-6. Lisätietoa Freut mich 1 oppikirjasta: “Freut mich vie värikkäälle matkalle saksankielisiin maihin ja niiden kieleen ja innostaa niin opiskelijaa, matkailijaa kuin työelämän saksaa tarvitsevaa.” “Ajankohtaiset tekstit, runsaat keskusteluharjoitukset ja monipuoliset tehtävät kannustavat käyttämään kieltä aidoissa tilanteissa esimerkiksi ravintolassa ja hotellissa.” “Kielioppi esitellään selkeästi ja opiskelijaystävällisesti.” Kirjan taitotaso on A1. Näytesivut verkossa: https://finnlectura.fi/oppimateriaalit/freut-mich-1 esti ääntämiseen ja puhumiseen. Kieliopilliset rakenteet esitetään selkeästi ja kattavasti, ja kirjassa on runsaasti erityyppisiä harjoituksia, jotka rohkaisevat käyttämään kieltä ja harjoittelemaan opittuja rakenteita.

Päivä ja kellonaika: To klo 16.00 – 17.30, yhteensä 10 tapaamiskertaa

Ilmoittautuminen alkaa opiston Opistopalvelut.fi-sivuilla 17.8.2020 0:00-

Kurssimaksu: 60 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

 

Tiedot

Alkaa:
torstai 17.9.
Loppuu:
torstai 26.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/heinola/course.php?l=fi&t=6065

Järjestäjä

Heinolan kansalaisopisto
Puhelin:
044 797 2400
Sähköposti:
kansalaisopisto.jyrankola.fi
Kotisivu:
https://www.jyrankola.fi/koulutus/kansalaisopisto
Skip to content