Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Ruotsin kielioppia (verkkokurssi)

maanantai 28.9. - maanantai 9.11.

Talar du svenska? -teksti liitutaululla.

Ruotsin verkkokurssit on tarkoitettu sinulle, joka osaat jo ruotsin perusasioita, mutta haluat kerrata vanhaa ja oppia uutta. Verkkokurssit sopivat sinulle, joka pidät itsenäisestä opiskelusta ja haluat edetä omaan tahtiisi. Opiskeluasi eivät rajoita aika eikä paikka.

Tällä kurssilla harjoittelemme monipuolisesti kielioppia. Voit valita itsellesi sopivia ja itseäsi kiinnostavia tehtäviä opettajan kokoamista tehtävistä. Viikoittaisen etäryhmätapaamisen aikana (maanantaisin 19:30-19:50) voit kysyä opettajalta neuvoa epäselviin asioihin. Oppimateriaaleina käytetään verkkokurssiaineistoja (ei oppikirjaa, mutta kirjoista voi olla hyötyä kurssilla). Saat kurssin alussa tarkemmat ohjeet sähköpostitse.

Kurssi sopii sinulle, jos olet opiskellut ruotsia koulussa joitakin vuosia ja ymmärrät jotenkuten puhuttua ja kirjoitettua ruotsia, mutta kirjallisen tekstin tuottaminen on vaikeaa kieliopin puutteiden vuoksi. Kurssilla opitaan peruskielioppia, mm. substantiivien ja verbien taivutusta, aikamuotojen käyttöä sekä sanajärjestystä. Harjoittelemme myös adjektiivien käyttöä sekä prepositioita.

Harjoitusten tekemiseen riittää tavallinen tietokone tai tabletti internetyhteydellä ja sen peruskäyttötaidot. Lisäksi tarvitset myös kaiuttimet/kuulokkeet ja mikrofonin tai headsetin.

Aloitustapaamisessa, 28.9. klo 19:15-20:45 Auralan kansalaisopistossa, tutustutaan kurssilla käytettävään materiaaliin ja kurssialustaan. Kurssin lopuksi voit osallistua vapaaehtoiseen testaukseen.

Tervetuloa mukaan ruotsin kielen sähköiseen maailmaan!

Päivä ja kellonaika: Ma klo 19.15 – 20.45

Kurssimaksu: 31,50€

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
maanantai 28.9.
Loppuu:
maanantai 9.11.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/aurala/course.php?l=fi&t=6508

Järjestäjä

Auralan kansalaisopisto
Puhelin:
050 316 7702
Sähköposti:
toimisto@aurala.fi
Kotisivu:
aurala.fi
Skip to content