Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Ruotsin keskustelukurssi (verkkokurssi)

8.3.2021 - 19.4.2021

Talar du svenska? -teksti liitutaululla.

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, joka osaat jo ruotsia, mutta haluat kehittyä suullisessa ilmaisussa. Tällä kurssilla harjoitteluasi ei rajoita ainakaan paikka, olipa kotipaikkakuntasi Turku, Hanko tai Utsjoki! Tapaamme viikoittain verkon välityksellä. Keskustelemme arkipäiväisistä ja ajankohtaisista aiheista pienissä ryhmissä, leppoisassa ilmapiirissä. Virheitä ei tarvitse pelätä, ne kuuluvat asiaan. Opiskelijoiden toiveet huomioidaan aiheiden valinnassa mahdollisuuksien mukaan.

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen internetyhteydellä ja sen peruskäyttötaidot. Lisäksi tarvitset myös kaiuttimet/kuulokkeet ja mikrofonin tai headsetin.

Välkommen med!

Ei tuntia 5.4.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 19.30 – 20.30, 6 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 18 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
8.3.2021
Loppuu:
19.4.2021
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/aurala/course.php?l=fi&t=6513

Järjestäjä

Auralan kansalaisopisto
Puhelin:
050 316 7702
Sähköposti:
toimisto@aurala.fi
Kotisivu:
aurala.fi
Skip to content