Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ruotsin alkeiden kertausta verkossa (verkkokurssi)

7.9.2020 - 8.3.2021

Talar du svenska? -teksti liitutaululla.

Opiskele ruotsin alkeita vaivattomasti, omassa tahdissa verkkokurssilla. Kurssi sopii kertaamiseen. Kurssilla on monipuolisia tehtäviä: kuunteluita, ääntämisharjoituksia, sanasto- ja kielioppiharjoituksia. Lisäksi saat opettajalta joka viikko kotitehtäviä, joista saat palautteen. Kurssi opiskellaan peda.net alustalla, johon kaikki voivat rekisteröityä ilmaiseksi.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 18.00 – 19.30, koko lukuvuoden kurssi, syksyllä yhteensä 11 tapaamiskertaa, keväällä yhteensä 8 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 85 €

Erämaksumahdollisuudet:
Lukukausimaksut:
Erä 1: 42,50 €
Erä 2: 42,50 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 7.9.
Loppuu:
8.3.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/riihimaki/course.php?l=fi&t=4665

Järjestäjä

Riihimäen kansalaisopisto
Puhelin:
040 330 4657
Sähköposti:
riihimaen.kansalaisopisto@riihimaki.fi
Kotisivu:
https://www.riihimaki.fi/palvelut/sivistyspalvelut/kansalaisopisto/
Skip to content