Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Rentoutus ja meditaatio (verkkokurssi)

perjantai 7.8. - perjantai 27.11.

Nainen meditoi laiturilla järven rannalla.

Harjoittelemme keskittymistä, venyttelyä, rentoutumista, hengittämistä ja meditaatiota.

Tarkastelemme ja harjoittelemme kolmea meditaation pylvästä: ryhti, rentoutuminen ja hengitys. Opit tiibetiläisiä meditaatiotekniikoita (shamatha 1-4 sekä edistyneemmille vipashyana ja mahamudra). Mielesi rauhoittuu liialta ajattelulta, ja tekniikat edistävät parempaa unta ja mielialaa sekä lisäävät keskittymistä ja rentoutumista päivässäsi. Rentoutuminen ja meditaatio auttavat lievittämään masennusta ja stressiä. Et tarvitse aiempaa kokemusta.

Oppimisalustana käytetään Collaboratea. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot.

Päivä ja kellonaika: Pe  klo 17:00 – 18:00 (15 opetuskertaa, syysloma viikolla 42)

Kurssimaksu: 36 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

 

Kurssin tiedot

Alkaa:
perjantai 7.8.
Loppuu:
perjantai 27.11.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203116

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content