Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Reidarin jäljillä – taidetta kahdessa ulottuvuudessa (verkkokurssi)

keskiviikko 16.9. - keskiviikko 11.11.

Näe, koe, vaikutu, toteuta!

Tervetuloa virtuaalikierrokselle Reidarin maailmaan ja tekemään taidetta omista lähtökohdista.

Pääset videon välityksellä museokierrokselle Särestöön ja työpajan toteutat omassa kodissasi annettujen ohjeiden mukaan. Yhdessä kokoamme näyttelyn verkkoon.

Työpaja koostuu kuudesta “kokoontumisesta”, jotka pitävät sisällään:
– aiheen pohjustuksen
– tekniikan opastuksen
– valmiin työn kuvan julkaiseminen tehtävälle avattuun kohtaan
– kysymykset ja kommentit

Tarvitset kursille osallistumiseen luonnoslehtiön, lyijykyniä, vesivärit ja liituja esimerkiksi öljypastelli-, kuivapastelli- tai vahaliituja. Pyritään käyttämään niitä materiaaleja, joita on jo kotona valmiiksi saatavilla.

Reidar Särestöniemi kirjoitti kirjeessä “Syyskuun ensimmäisenä pyhänä 1957” Brita Polttilalle: “Kuitenkin, piirrä, piirrä loppumattomiin niin realistisia kuvia kuin osaat aina ja aina piirrä vain ja pidä silmällä jälkeä ja kosketusta – pintaa jolle teet suhteita – lopulta huomaat, että jättämässäsi jäljessä – sen suhteessa sille pinnalle jolle teet – koko rakenteessa – on outoa elämää jolla on vastineensa sinun sisässäsi sekä ulkopuolella.”

Ilmoittauduttuasi kurssille saat kutsun suljettuun facebook-ryhmään, jossa opiskelu järjestetään.

Päivä ja kellonaika: Ke klo 17.00 – 19.30

Kurssimaksu: 38 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

 

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 16.9.
Loppuu:
keskiviikko 11.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/revontuliopisto/course.php?l=fi&t=12821
Skip to content