Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Raskausajan pilates (verkkokurssi)

maanantai 19.10. - sunnuntai 29.11.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Raskauden aikainen pilatesharjoittelu auttaa kehoa sopeutumaan muutoksiin, valmistaa kehoa synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan. Harjoittelun avulla lisäät kehotietoisuutta, kestävyyttä ja koordinaatiokykyä.

Verkkokurssi koostuu kuudesta harjoitusviikosta, johon kuuluu aloitusluento sekä Facebook-liveharjoitus kurssin alussa ja lopussa. Verkkokurssi etenee viikottain treenivideoiden ja etäohjauksen avulla. Verkkokurssille osallistuminen ei edellytä livelähetykseen osallistumista, liveistä jää myös kurssilaisille tallenne, mutta liven aikana pystyt kysymään ohjaajalta neuvoja ja esittämään mieltä askarruttavia kysymyksiä. Verkkokurssi toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä, johon tarvitaan  henkilökohtainen käyttäjätunnus. Kurssin toteutuessa Pirkan opisto  lähettää osallistujille tarkemmat osallistumisohjeet 1 viikko ennen kurssin alkua sähköpostitse.

Kurssin live-tuokioiden aikataulu: tiistaina 20.10. klo 10-11 ja tiistaina 24.11. klo 10-11. Live-tuokioita pääset seuraamaan myös jälkeenpäin, sillä tuokioista jää tallenne kurssilaisten käyttöön. Kurssin materiaalit ovat käytettävissäsi syyslukukauden 2020 loppuun saakka.

 

Ilmoittautuminen alkaa opiston Opistopalvelut.fi-sivuilla 10.8.2020 9:00-

Kurssimaksu: 44 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 19.10.
Loppuu:
sunnuntai 29.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/pirkanopisto/course.php?l=fi&t=16988
Skip to content