Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ranskan jatkokurssi etänä – c’est parfait (keskitaso B1) (verkkokurssi)

23.9.2020 - 5.5.2021

Ranskan lipun väreissä Eiffel-torni, ilmapalloja, viirejä, sydän yms.

Oppikirja: C’est Parfait 3, kpl 1-6. Tutustutaan ranskalaiseen elämään, Ranskan alueisiin ja kulttuuriin. Matkakohteina Pariisi, Bretagne, Normandia ja Alpit. Kieliopissa kertaillaan ja paneudutaan subjunktiiviin. Sopii Sinulle, joka haluat opiskella ranskaa etänä, kerrata ja oppia uutta, olet jo opiskellut kielen perusteet. Ohjeet verkkoympäristöön saat sähköpostiisi ennen kurssin alkua.

Päivä ja kellonaika: Ke klo 14.00 – 15.30, koko lukuvuoden kurssi, syksyllä yhteensä 11 tapaamiskertaa, keväällä 16 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 70 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 23.9.
Loppuu:
5.5.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/hiidenopisto/course.php?l=fi&t=9839

Järjestäjä

Hiiden opisto
Puhelin:
(019) 369 1498
Sähköposti:
hiidenopisto@lohja.fi
Kotisivu:
https://www.hiidenopisto.fi/
Skip to content