Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Ranskan alkeet (verkkokurssi)

tiistai 8.9. - tiistai 24.11.

Ranskan lipun väreissä Eiffel-torni, ilmapalloja, viirejä, sydän yms.

Alkeiskurssilla opit tervehtimään, kertomaan itsestäsi ja muodostamaan helppoja kysymyksiä. Harjoittelemme paljon oikeaa ääntämistä ja intonaatiota. Kurssi koostuu viikoittaisista 60 minuutin mittaisista etätunneista (tiistaisin klo 18.45-19.45) sekä omalla ajalla tehtävistä tehtävistä ja opettajan lähettämistä videoista. Tehtävät tarkastetaan seuraavalla etätunnilla.

Väline: Tarvitset tietokoneen, internetyhteyden ja kuulokkeet (ei välttämättömät). Lisäksi oppikirja ja muistiinpanovälineet.

Oppimateriaali: Escalier 1

Päivä ja kellonaika: Ti klo 18:45 – 20:15 (12 krt, 24 t)

Kurssimaksu: 52 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
tiistai 8.9.
Loppuu:
tiistai 24.11.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V201835

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi